Salon L'Amour

Salon L'Amour

Bine ai venit în Salonul L'Amour - Cadru intim pentru momentele tale speciale!

Salonul L'Amour este locul unde evenimentele memorabile prind viață, oferindu-ți intimitatea de care ai nevoie în momentele speciale din viața ta. Te vei îndrăgosti de decorul cald și elegant, care creează atmosfera perfectă atât pentru evenimente grandioase, cât și pentru cele mai restrânse.

Emoția este în centrul atenției în Salonul L'Amour, fiind conceput pentru a-ți oferi un eveniment cu adevărat special. Dispunem de toate facilitățile logistice necesare pentru un eveniment reușit, inclusiv scenă, conexiune la internet, proiector, zonă de lounge și bar.

Salonul L'Amour poate găzdui până la 150 de persoane așezate și 250 de persoane în picioare, fiind locul ideal pentru nunți, botezuri, petreceri corporate, conferințe, workshop-uri și gale.

Această locație desprinsă parcă dintr-un basm îți oferă mediul perfect pentru ca fiecare invitat să simtă emoția fiecărui tip de eveniment. Salonul L'Amour transformă orice ocazie într-un moment unic și plin de emoție, datorită eleganței și rafinamentului său.

Cuvintele nu pot descrie în totalitate emoțiile pe care le vei trăi, așa că te invităm să ne vizitezi pentru a experimenta personal atmosfera Salonului L'Amour și a decide dacă este locul perfect pentru evenimentul tău. Te așteptăm cu drag la o vizionare!

Cuvintele nu pot cuprinde pe deplin emoțiile, așa că te așteptăm la o vizionare, pentru a afla dacă salonul este locul perfect pentru evenimentul tău.

Galerie foto