Galerie

Descoperă locația perfectă pentru evenimentul tău!

Vrei să organizezi un eveniment de neuitat și îți dorești o locație pe măsură? Avem două săli spectaculoase care îți vor îndeplini toate dorințele! Indiferent dacă ai nevoie de un spațiu intim pentru o petrecere restrânsă sau de o sală generoasă pentru un eveniment grandios, noi avem soluția perfectă pentru tine.

Salonul nostru elegant și spațios  Blanche are o capacitate impresionantă de 150-350 de persoane. Este locul ideal pentru evenimente majore, cum ar fi nunți, botezuri, conferințe sau petreceri corporate de amploare. Spațiul generos și designul rafinat creează o atmosferă deosebită, iar echipa noastră experimentată este pregătită să transforme visul tău în realitate. Fiecare detaliu va fi pus la punct pentru a asigura succesul evenimentului tău, de la decorul personalizat până la meniul savuros, adaptat nevoilor și preferințelor tale.

Dacă preferi un cadru mai intim și o atmosferă mai restrânsă, atunci salonul nostru L’Amour este alegerea perfectă. Cu o capacitate de 70-150 de persoane, această sală este ideală pentru nunti , botezuri, aniversări private, întâlniri de afaceri sau evenimente corporate mai restrânse. Designul modern și ambianța primitoare vor oferi o experiență memorabilă tuturor invitaților tăi. Echipa noastră dedicată va fi alături de tine în fiecare pas al organizării, asigurându-se că evenimentul tău va fi un succes total.

La noi vei găsi tot ceea ce ai nevoie pentru un eveniment de succes: o locație deosebită, servicii impecabile și o atmosferă unică.

Nu mai aștepta! Rezervă acum locația ta de vis și transformă evenimentul tău într-o amintire de neuitat. Contactează-ne astăzi pentru a afla mai multe detalii și pentru a programa o vizită la locația noastră impresionantă!