Contact

La Burlesque Events, suntem mereu gata să vă oferim informațiile și soluțiile necesare pentru ca evenimentul dumneavoastră să fie un succes deplin.

Pentru a intra în contact cu noi, vă rugăm să completați formularul de mai jos sau să ne scrieți direct la adresa de e-mail sau numărul de telefon afișat pe site-ul nostru. Vă asigurăm că veți primi un răspuns în cel mai scurt timp posibil.

Echipa noastră este întotdeauna disponibilă pentru a răspunde la întrebările dumneavoastră, pentru a oferi informații despre serviciile noastre și pentru a vă ajuta să planificați un eveniment de neuitat. Fie că este vorba de organizarea unei nunți, petreceri private sau de firmă, conferințe sau seminarii, lansări de produse sau evenimente mondene, suntem aici să vă oferim toate informațiile de care aveți nevoie.

 

Telefon: +40 722 223 166

Email: office@frenchcuisine.ro

WhatsApp: +40 722 223 166

Adresa: Bulevardul Bucureștii Noi nr 48, București

1Exista taxe ascunse?
Nu. Noi suntem total transparenti si corecti. Oferim exact ceea ce am prezentat clientului de la bun inceput prin contract si respectam intr-un totul clientul fara a-I creea neplaceri de acest fel.
2Degustarea se achita separat? Putem schimba diferite preparate din meniu?
Degustarea este oferita in mod gratuit spre concretizarea meniului final dorit. Se poate schimba orice preparat din meniu in functie de preferinte, atata timp cat se incadreaza in bugetul initial al meniului ales.
3Cati ospatari sunt la eveniment?
Exista un ospatar la 2 mese/20 de persoane, un sef de sala si un barman.
4Exista bucatarie proprie sau este in regim de catering?
Dispunem de bucatarie proprie, astfel fiecare meniu poate fi personalizat in functie de preferintele fiecarui client.
5Exista o ora de sosire si o ora de terminare a evenimentului?
Ziua evenimentului va este dedicata in totalitate, orele de inceput ni le puteti comunica initial spre a putea pregati intampinarea invitatiilor dumnevoastra. Nu exista o ora limita de incheiere a evenimentului.
6In cazul in care se doreste sa se aduca servicii externe se poate?
Da, este necesar doar certificatul de calitate al produselor.