Salon Blanche

Salon Blanche

Descoperă Salonul Blanche - Cadru de basm pentru evenimentele tale grandioase!

Bucură-te de o atmosferă impresionantă și elegantă, deoarece Burlesque Events îți aduce Salonul Blanche - locul în care evenimentul tău va deveni cu adevărat memorabil.

Fiecare detaliu contează pentru noi. Salonul Blanche este decorat într-un stil elegant, cu accent pe puritatea albului și accente naturale, reprezentând epitomul rafinamentului. De la arhitectura locației până la design și decorațiuni, acest salon este perfect pentru orice tip de eveniment. Fie că este vorba despre o nuntă, un botez, un bal de absolvire, o petrecere corporate sau o gală, Salonul Blanche poate găzdui până la 300 de persoane așezate și 800 în picioare.

Scena, care este bine delimitată în salon, este concepută astfel încât să ofere un spectacol de neuitat pentru fiecare eveniment. În plus, salonul asigură logistica necesară pentru a garanta succesul absolut al oricărui eveniment.

 

Acum poți transforma în realitate cadru perfect pe care ți l-ai imaginat dintotdeauna pentru cea mai frumoasă zi din viața ta. Programează o vizionare astăzi și lasă-te purtat în povestea ta de basm în Salonul Blanche!

Galerie foto