Revelion 2019 - 2020 Burlesque Events

Entertainment
Burlesque Events va garanteaza distractia la trecerea dintre ani cu Taraful George Urziceanu si Gemenele, intr-o locatie cu o arhitectura deosebita!

Program artistic:
Gemenele Luiza și Oana – folclor, valsuri și tangouri, program tiganesc
Cristiana Pascu – muzica internațională
Alex Soanca – muzica de petrecere și lautareasca
Daniel Trandafir – Tenor Opera comica + muzica internațională

430 lei/pers

390 lei / pentru grupuri de minim 10 persoane

200 lei/copii

Rezervari : 0766 526 748

O noapte minunata, bogata in delicii culinare by Florin Tataru!

Gustare rece

Parfait de foie gras
Piramida de gasca cu merisoare confit
Sufleu de curcan cu crispy bacon
Gelato al tonno, capere si cipolline in agrodolce
Piept de rata fume
Fantezie de somon cu branza de capra si terra verde
Raffaello din fromage blue in crusta de fistic
Moelleux al funghi porcini cu seminte de bostan
Terina din branzeturi frantuzesti in mantie de cascaval.

Peste

Filetto di spigola cu caviar, ou posat, crema de piselli si sos l’Or Perrier.

Grill

Confit du canard in foietaj garnisit cu susan negru si alb
Medalion din vanat cu sos de mere
Cartofi gratinati.

Open Bar

Whisky J&B, Red Label, Jim Beam, Whisky Cream Baileys, Cinzano alb si rosu, Campari Orange,
Gin tonic, Vodka Smirnoff, Tequila

Vin Cotnari – ZAZ Tamaioasa Romaneasca Demisec, Rose Demisec, Feteasca Neagra Demisec
Busuioaca Romaneasca Rose Demidulce, Feteasca Neagra Demidulce 0.75 l

Bere: Tuborg alcoolica si non alcoolica, Somersby Blueberry 0.33l

Pepsi, Pepsi light, Mirinda, 7UP
Prigat de portocale, piersici, mere, limonetto
Apa plata si apa minerala, Apa tonica
Cafea Espresso, Cappuccino si Espresso fara cofeina.

Vin Spumant la trecerea dintre ani

Tort President: blat vanilie, mascarpone, toffee caramel, alune caramelizate, fulgi de migdale

Fructe mixte

Patiserie mixta (mini pateuri cu branza, saleuri cu susan si cu mac)

Covor rosu
Stalpisori decorativi
Aranjamente florale/masa