Revelion 2018 – 2019 Burlesque Events

Trecerea dintre ani se anunta absolut fantastica! 

Am pregătit pentru tine o noapte de spectacol cu TARAFUL Gigi Lambru si  Nina Venus !!! 

Program artistic: Caffe concert, cover-uri internationale, muzica de petrecere, latino si multe alte surprize! 

Este imposibil sa rezisti ritmurilor electrizante si deliciilor culinare de care va veti bucura pe parcursul acestei nopti magice, o diversitate gastronomica, ce va starni ovatii, alaturi de Chef Florin Tataru.

430 lei/pers

390 lei / pentru grupuri de minim 10 pers

200 lei/copii

Rezervari : 0766 526 748

Meniu copii

Aperitiv 

  • Cilliegine cu rosii cherry si sos de pesto
  • Pastrama de curcan cu svaiter si masline
  • Chiftelute de curcan in crusta de susan alb si negru
  • Rulada de gasca cu baby spanac si branza bucco
  • Sofficini din salau in crusta tapo
  • Rulouri din sunca cu cruditati
  • Baghete de legume fresh

Paste

Gnocchi al ragu con pomodori secchi.

 

Grill

  • Mix de frigarui cu legume
  • Cartofi wedges la cuptor cu unt si rozmarin

Open Bar

Pepsi, Pepsi light, Mirinda, 7UP
Prigat de portocale, piersici, mere, Mirinda limonetto
Apa plata si apa minerala, Apa tonica

Desert: Pandispan de cacao cu alune griate, stropit cu sos de mango,

mousse de ciocolata cu visine in lichior si crema champagne.

Candy Bar

Mix de alune si covrigei

Patiserie mixta (mini pateuri cu branza, saleuri cu susan si cu mac)

Meniu adulti

Aperitiv

  • Mousse de ricotta cu fructe confiate in foi de cascaval
  • Shot-uri din crema de crab si icre de manciuria
  • Carpaccio de vita cu fructe de padure si sos de gorgonzola
  • Salata de fructe exotice cu creveti
  • Pastrama de curcan cu chipolino si vin de Porto
  • Spiedini cu mix de branzeturi frantuzesti si struguri
  • Terina de fazan, crema de trufe si dressing de mure
  • Rulouri de zucchini cu salata de sfecla tanara, branza de capra, quinoa, smochine si anghinare
  • Piept de rata afumat cu pere caramelizate si dressing de rodii

Peste

  • File de John Dory cu sos de rosii si capere crocante, acompaniat de soufle de dovlecei in crusta de parmezan

Mixed grill

  • Pulpa de rata salbatica cu sos de cafea si fulgi de migdale
  • Medalion di maiale in crusta de prosciutto crudo
  • Garnitura de hribi Bosco si sos du Chef

Brasilian outdoor cooking

  • Sabii incinse cu porc
  • Sabii incinse cu pui
  • Sabii incinse cu vitel
  • Sabii incinse cu miel Chuckling
  • Nachos cu sosuri picante

Punch brazilian – Cachaça

Open Bar

Whisky J&B, Red Label, Jim Beam, Whisky Cream Carolan’s, Cinzano  alb si  rosu,

Campari Orange,

Gin tonic, Vodka Smirnoff,Tequila

Vin Cotnari- Domenii Tamaioasa Romaneasca Demisec, Rose Demisec, Feteasca Neagra Demisec,

Busuioaca Romaneasca Rose Demidulce, Feteasca Neagra Demidulce 0.75 l

 

Bere: Tuborg  alcoolica si non alcoolica, Somersby Blueberry 0.33l

 

Pepsi, Pepsi light, Mirinda, 7UP
Prigat de portocale, piersici, mere, Mirinda limonetto
Apa plata si apa minerala, Apa tonica

 

Apa plata, apa minerala si Apa tonica.
Cafea Espresso, Cappuccino, Espresso fara cofeina.

 

Cocktail Bar

Vin spumant rose la trecerea dintre ani

 

Desert: Pandispan de cacao cu alune griate, stropit cu sos de mango,

mousse de ciocolata cu visine in lichior si crema champagne.

 

Candy Bar

Mix de alune si covrigei

Patiserie mixta (mini pateuri cu branza, saleuri cu susan si cu mac)

 

Covor rosu

Stalpisori decorativi

Aranjamente florale/masa