Burlesque Events

-locul unde visul tĂu devine realitate-

Casatoria si botezul sunt doua dintre cele mai importante evenimente din viata oricarui om. Fiecare mireasa sau mama isi doreste o ceremonie unica de care sa isi aminteasca toata viata cu placere. Situat intr-o frumoasa zona a Bucurestiului, restaurantul Burlesque se bucura de o traditie de 70 de ani pornind ca si casa de cultura apoi Club Modern, ca apoi sa devina o locatie exclusivista pentru intalniri de afaceri, workshop-uri, traininguri, receptii, nunti si botezuri.

 

Bucurandu-se de un spatiu generos si de faptul ca are scena se preteaza perfect pentru conferinte, prezentari de moda, lansari de produse si servicii sau chiar spectacole de stand-up comedy. Locurile de parcare nu vor fi o problema pentru invitatii care vin cu masina, accesul in parcarea restaurantului fiind unul facil. Chiar si persoanele fumatoare se vor simti bine la Burlesque Events deoarece ambele saloane sunt prevazute cu spatii special amenajate. Barul este unul ultramodern si poate satisface cele mai rafinate gusturi ale clientilor nostri.

Unde te poti casatori intr-un loc mai special decat la Burlesque in unul din cele doua saloane cu design futurist si de o eleganta subtila? Salonul VIP are un concept glamour unicat pe piata romaneasca unde pot incapea pana la 150 de persoane care cu siguranta se vor simti ca niste celebritati.

 

Chiar daca va doriti o petrecere intima sau una fastuoasa, noi va putem satisface cele mai deosebite cerinte culinare in salonul Burlesque Events cu o capacitate de 300 persoane si o acustica de exceptie.

 

Burlesque Events ofera pentru ambele saloane pachete promotionale in functie de buget si, deoarece suntem atenti la exigentele dumneavoastra, ne putem adapta meniul si aranjamentul saloanelor astfel incat chiar si cele mai fanteziste dorinte pot deveni realitate. Nu trebuie decat sa ne sunati, sa discutati cu noi si veti primi cea mai buna oferta personalizata care, cu siguranta, va va surprinde prin multitudinea de servicii pe care vi le putem oferi la un pret foarte mic.

 

Salonul Burlesque si salonul VIP sunt doua spatii vertisatile care se pot adapta oricarui tip de eveniment putand ingloba cerinte variate pentru orice fel de tip de nunta sau botez indiferent ca tema ar fi de tip industrial, traditional sau modern.

 

Echipa noastra specializata in nunti si botezuri va fi alaturi de Dumneavoastra incepand cu alegerea decoratiunilor pana la aranjamente florale si meniul fine dinning, gourmet sau traditional. Colaboram cu nenumarate personalitati din lumea artistica motiv pentru care va putem pune la dispozitie o paleta variata de DJ, formatii de muzica pop sau populara, tarafuri care pot satisface cele mai exigente gusturi in materie muzicala. De asemenea, nunta sau botezul dumneavoastra pot oferi multe surprize invitatilor cu mini reprezentatii tinute de dansatori profesionisti, prestidigitatori sau chiar stand-up comedy. Personalul atent si excelent pregatit va face memorabila experienta Burlesque Events. Si pentru ca petrecerea sa fie de neuitat, va oferim si servicii de foto/video.

 

Suntem aici sa va asiguram cea mai placuta si frumoasa experienta in materie de petreceri si evenimente, pornind de la planificare pana la plecarea ultimului invitat.

 

Sunati la numerele noastre de telefon pentru a primi cea mai buna oferta din Bucuresti pentru nunta, botezul sau receptia dumnavoastra!!!