Burlesque Show - 1 Martie 2024

Burlesque-Events vă invită să experimentați splendoarea și extravaganța unei seri magice, într-o atmosferă unde arta întâlnește visul.

Pe 1 Martie, pășiți într-un univers fascinant, dedicat iubitorilor de frumos, aventură și senzualitate.

Burlesque Show

Această primăvară, marcați-vă calendarele pentru o escapadă în epoca de aur a divertismentului. Seara noastră specială debutează cu o cină rafinată, urmată de un spectacol de burlesque ce adună la un loc cele mai captivante acte de cabaret, Moulin Rouge, Charleston, Broadway și Cancan.

Vă promitem nu doar divertisment, ci o călătorie în timp, într-o lume unde eleganța și pasiunea se împletesc într-o armonie perfectă.

Programul Serii
19:00 - Cină Rafinată

Un meniu selectat cu grijă vă așteaptă să deschideți seara într-un stil autentic și plin de gust.

20:00 - Spectacol Burlesque de Excepție

Pregătiți-vă pentru două ore de spectacol vibrant, cu performanțe impresionante de dans și muzică live, ce vă vor ține cu sufletul la gură.

22:30 - Petrecere cu DJ

După spectacol, seara evoluează într-o petrecere memorabilă. Dansați și bucurați-vă de compania celor dragi într-o atmosferă electrizantă.

Atracții Speciale
Expoziție de Costume

Explorați o expoziție de costume de epocă, fiecare cu povestea sa unică.

Meniul French Cuisine

Începeți seara cu o notă de rafinament

La Burlesque-Events, cinem cu eleganță, invitându-vă să savurați un meniu selectat cu grijă pentru a completa perfect atmosfera magică a serii noastre burlesque. Descoperiți plăceri culinare care promit să vă încânte simțurile și să vă pregătească pentru aventura artistică ce urmează.

Friptură

Pulpa de rață confit acompaniată de cartofi gratin – o delicatesă clasică, reinterpretată pentru a satisface cele mai exigente gusturi.

Desert

Cupa Trio mousse – un trio de mousse-uri fine, fiecare cu aroma sa distinctă, pentru un final dulce și impresionant al cinei.

Băuturi incluse

O selecție de soft drinks din gama Pepsi și cafea de calitate pentru a completa experiența culinară.

Băuturile alcoolice

 Disponibile à la carte, contra cost, oferindu-vă oportunitatea de a alege dintr-o gamă variată de vinuri, șampanii și cocktailuri, fiecare selecție fiind concepută pentru a însoți armonios meniul serii.

250 lei / persoană

Rezervă-ți acum locul

Pentru a rezerva locurile dvs. la evenimentul nostru, vă rugăm să completați următorul formular cu datele dvs. de contact. Aceste informații ne vor ajuta să vă confirmăm rezervarea și să vă asigurăm locurile laBurlesque Show sau ne puteți contacta prin mijloacele de mai jos:

Telefon: +40 722 223 166

Email: office@frenchcuisine.ro

WhatsApp: +40 722 223 166

Adresa: Bulevardul Bucureștii Noi nr 48, București

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.