Despre noi

Vino să plainificăm împreună evenimentul visurilor tale!

Burlesque Events oferă pachete promoționale în funcție de dorința și bugetul fiecărui client. Deoarece suntem atenți la exigențele dumneavoastră, ne putem adapta meniul și aranjamentele saloanelor, astfel încât chiar și cele mai îndrăznețe idei să devină realitate.

Personalul atent și excelent pregătit va face experiența Burlesque Events memorabilă!

Echipa noastră specializată în organizarea de evenimente va fi alături de dumneavoastră începând cu alegerea decorațiunilor, până la aranjamente florale și meniuri fine dining, gourmet sau tradiționale. De asemenea, evenimentul dumneavoastră poate beneficia și de multe surprize oferite invitaților: reprezentații ținute de dansatori profesioniști, show-uri de magie, momente artistice sau chiar stand-up comedy.

 

Unde ne găsești?


Bulevardul Bucureștii Noi nr 48, București 012362


LUNI - VINERI, 12:00 - 18:00 

Un eveniment memorabil într-o locație memorabilă

Saloanele Burlesque Events inspiră eleganță și rafinament, fiind create și decorate astfel încât să mulțumească și cei mai pretențioși invitați.


 

Totul pentru evenimentul tău

Echipele Burlesque Events și French Cuisine sunt formate din profesioniști ce se vor asigura ca fiecare detaliu să fie perfect. Ne ocupăm noi de tot, ca tu să te bucuri deplin de momentele prețioase.